Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Трамп провів "чудову" зустріч з Кім Чен Ином

27 лютого 2019 р., 19:11

Трамп і Кім Чен Ин підпишуть спільну угоду.

Завтра лідери країн візьмуть участь у церемонії підписання спільної угоди, зміст якої не повідомляється.

Президент США Дональд Трамп заявив, що провів чудову зустріч з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином в Ханої в середу, 27 лютого.

"Чудові зустрічі і вечеря у В'єтнамі з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином. Дуже хороший діалог. З нетерпінням чекаю продовження наших дискусій завтра", - написав він у Twitter.

Як повідомляє Білий дім, Трамп і Кім Чен Ин мають намір спільно підписати в четвер якусь угоду.

Згідно з оприлюдненим робочим графіком Трампа на 28 лютого, американський і північнокорейський лідери збираються в цей день о 14:05 за місцевим часом (9:05 за Києвом) "взяти участь у церемонії підписання спільної угоди".

З графіка випливає, що Трамп буде спілкуватися з лідером КНДР один на один протягом 45 хвилин. Бесіда розпочнеться о 21:00 за місцевим часом (17:00) і повинна завершитися до 21:45. Після цього почнеться зустріч у розширеному складі.

О 15:50 за місцевим часом (11:50) Трамп також проведе прес-конференцію.

Як повідомлялося, сьогодні розпочався другий дводенний саміт Трампа і Кім Чен Ина. Лідери країн провели нетривалу бесіду і разом повечеряли.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp