Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Польщі затримали чоловіка, який готував напад на парламент країни

6 березня 2019 р., 22:30

Житель Кракова готував напад на Сейм.

Жителя Кракова затримали за підозрою в плануванні нападу на будівлю нижньої палати польського парламенту (Сейму).

У Польщі правоохоронці запобігли нападу на будівлю нижньої палати польського парламенту (Сейму), який планував здійснити 28-річний житель Кракова в середині березня. Про це в середу, 6 березня, заявила журналістам представник краківської Окружної прокуратури Мирослава Калинівська-Зайдак, повідомляє ТАСС.

Зазначено, що раніше Пшемислав М. був затриманий за відправку листів з погрозами мерам великих польських міст, а також колишньому президенту Польщі Леху Валенсі. У посланнях він вимагав, щоб політики відмовились від посад.

Відомо, що про свої плани напасти на Сейм затриманий сам розповів слідчим, але не зміг роз'яснити своїх мотивів. У квартирі, яку знімав Пшемислав М., знайшли ножі, бутафорські пістолети і протигаз.

Як зазначається, за правопорушення затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.Раніше мерам двох польських міст прийшли листи з погрозами і гільзами від патронів.

Нагадаємо, 13 січня Стефан В. вибіг на сцену і кілька разів ударив ножем мера Гданська Павла Адамовича. Потім нападник взяв мікрофон і звернувся до глядачів, заявивши, що невинно відсидів у в'язниці, а опозиційна Громадянська платформа його катувала. Саме тому він нібито напав на Адамовича.Медики не змогли врятувати життя політика, і 14 січня мер Гданська помер в лікарні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp