Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Для бразильця, що воював за "ДНР", просять 14 років з конфіскацією

19 березня 2019 р., 18:42

Рафаель Лусваргі визнав свою участь у незаконних збройних формуваннях.

Рафаель Лусваргі частково визнав свою провину. Суд надасть йому можливість виступити з останнім словом, після чого винесе вирок.

У Павлоградському міському суді у вівторок, 19 березня, розглядалася справа громадянина Бразилії Рафаеля Лусваргі, який воював на Донбасі за "ДНР", повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Зазначається, що під час дебатів прокурор зажадав призначити обвинуваченому покарання у вигляді позбавлення волі на 14 років з конфіскацією майна.

У свою чергу Лусваргі визнав провину щодо своєї діяльності в незаконних збройних формуваннях, проте заперечував участь у терористичних організаціях.Заслухавши сторони, суд продовжив термін утримання під вартою обвинуваченого до 16 травня і призначив на 2 травня дату виступу обвинуваченого з останнім словом.

Після цього суд піде в дорадчу кімнату для винесення вироку.

Нагадаємо, 4 травня минулого в Києві націоналісти із С-14 захопили Рафаеля Лусваргі, який воював на Донбасі проти української армії. Бразилець перебував в одному з монастирів УПЦ МП.

Уже 7 травня Лусваргі був заарештований судом на два місяці, після чого термін утримання під вартою неодноразово продовжувався. Бразильця підозрюють у створенні терористичної групи і не передбачених законом воєнізованих формувань.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp