Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Північній Ірландії заявили про напад "воєнізованих формувань"

4 лютого 2019 р., 08:19

Двоє людей були застрелені у двох місцях міста Лондондеррі, де раніше був підірваний автомобіль.

Поліція Північної Ірландії заявила про загибель двох людей під час "нападу воєнізованих формувань" у двох місцях міста Лондондеррі, повідомляє Reuters.Інцидент стався в районі Баллімагроарті, де нещодавно був підірваний автомобіль, відповідальність за підрив якого взяло угруповання, що 20 років тому виступало під назвою "Ірландська республіканська армія" (ІРА).

У поліції зазначили, що жителям немає причин турбуватися про можливу загрозу злочинців.Видання також повідомляє, що ірландська поліція вилучила значну кількість боєприпасів і вибуховий пристрій поблизу кордону з Північною Ірландією."Під час обшуків ірландська поліція виявила значну кількість боєприпасів різних калібрів, а також трубу від міномета", - йдеться в заяві поліції.Відзначається, що обшуки були проведені в рамках розслідування націоналістичних ірландських угруповань бойовиків. На допомогу правоохоронцями був викликаний підрозділ військових саперів.Боєприпаси були виявлені поблизу містечка Омеас, що знаходиться на півострові, який розділяє незалежну Ірландію і провінцію Північна Ірландія.Як повідомлялося, поліція Північної Ірландії затримала чотирьох осіб за підозрою у причетності до вибуху в Лондондеррі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp