Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці підкорили Словаччину

17 серпня 2014 р., 19:01

Вчора на змаганнях у Михайловце.

Змагання відбулися цієї суботи, 16 серпня в м. Михайловце.

Це був шостий в щорічний міжнародний турнір, але ужгородці вперше потрапили на нього, розповів президент закарпатської обласної федерації Олександр Зубкоський. Всього у турнірі взяло участь 40 команд, 8 з яких були з Ужгорода.

- Ми привезли по одній команді в категории u10, u16, u18 та mens open, та по дві команди в категоріях u12, u14. Чудова організація, приємна атмосфера, нові знайомства, цікаві конкурси, море позитиву від самої гри, в таких турнірах дуже приємно брати участь, діти просто в захваті, а це найголовніше. Щодо результатів, то Ужгород u10 - перше місце, Ужгород u12 - перше і друге місце, Ужгород u14 - перше і друге місце, Ужгород u16 - третє місце, Ужгород u18 - перше місце, та Ужгород чоловіки перше місце. Додати до цього виграні конкурси Федіром Варгою, Даніілом Семаком, Євгеном Готько, Антоном Леоновим, Володимиром Печко, Марком Горьким і стає зрозуміло, що практично всі нагороди поїхали до Ужгорода, - розповів Олександр Зубкоський.

Мукачево.net


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp