Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники Чопського загону відзначили професійне свято

3 травня 2019 р., 18:25

Сьогодні у Чопському загоні відзначали 101-шу річницю від створення прикордонного відомства.

На свято прийшли і ті, хто усе життя присвятили прикордонній справі, і ті, хто віднедавна стали на охорону державних рубежів.

У святковій залі було велелюдно. Привітати «зелених беретів» приїхали гості з Закарпатської обласної адміністрації, Закарпатської обласної та Чопської міської ради, представники правоохоронних органів та ветерани Держприкордонслужби.

На початку заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять про загиблих побратимів. У результаті бойових зіткнень на Сході України загинуло 70 прикордонників, з них двоє військовослужбовці Чопського прикордонного загону.

До вітального слова долучилися представники влади, Нацполіції, керівництво загону та ветерани-прикордонники. Найсумлінніших правоохоронців нагородили державними та відомчими відзнаками. Чимало нагород отримали прикордонники, які брали участь в ООС.

Військовий капелан прикордонного загону відслужив святковий молебен. Разом з усіма присутніми отець Сергій помолився за мир у нашій державі та за усіх тих, хто боронить рідну землю від недруга. На завершення, військовослужбовців, працівників та гостей свята запросили на невеличку концертну програму, яку організували працівники Чопського міського клубу та самі прикордонники.

{g}
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp