Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко призначив нового члена Нацради

4 травня 2019 р., 18:04

Петро Порошенко знайшов заміну Юрію Артеменку

Володимир Горковенко раніше був завідувачем відділом Головного департаменту інформполітики адміністрації президента України.

Президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення Володимира Горковенка на посаду члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Відповідний указ президента №187/2019 від 4 травня 2019 року оприлюднено в суботу на сайті глави держави.

"Відповідно до пункту 13 частини першої статті 106 Конституції України, статей 4, 6 Закону України Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення" постановляю: призначити Горковенка Володимира Валентиновича членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення", - йдеться в документі.

Раніше Горковенко обіймав посаду завідувача відділом Головного департаменту інформаційної політики адміністрації президента України.

Нагадаємо, сьогодні Петро Порошенко задовольнив заяву на звільнення голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрія Артеменка.

Сам Артеменко заявив, що подав у відставку, хоча його повноваження закінчуються в липні. Причинами свого рішення він назвав втому і пропозицію іншої роботи.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp