Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Карпатський медвідь". Ужгород, пл..Театральна (перед філармонією)

24 серпня 2014 р., 14:00

Головними претендентами у боротьбі за титул є Сергій Олеоленко, Володимир Цифра, Олексій Мальцев та Іван Деркач.

24 серпня відбудеться вже одинадцятий силовий турнір «КАРПАТСЬКИЙ МЕДВІДЬ», який і цього року визначить найсильнішу людину нашого краю. При неучасті переможця останніх трьох років Івана Григоровського титул між собою розіграють інші не менш сильні спортсмени. Це насамперед чотириразовий чемпіон Європи і триразовий чемпіон світу з пауерліфтингу Сергій Олеоленко. З трьома титулами «КАРПАТСЬКИЙ МЕДВІДЬ» Сергій завжди був головним конкурентом Івана Григоровського. Останні два роки травми і особисті помилки завадили Олеоленко завоювати найвищий приз. Його найголовнішим конкурентом цього разу буде молодий 22-х річний атлет з Великого Березного Володимир Цифра, котрий у 2012 і 2013 рр. займав другі місця і відсував Сергія на треті позиції. Цього року Володимир встиг прийняти участь в декількох всеукраїнських та міжнародних турнірах. Майже завжди він повертався з медаллю. Третім претендентом є Олексій Мальцев – переможець першого турніру «ЮНІОР СТРОНГМЕН» і бронзовий призер «КАРПАТСЬКОГО МЕДВІДЯ - 2009». Олексій спаринг-партнер Сергія Олеоленка і знаходиться в надзвичайно хорошій формі. Доповнить головних конкурентів ще один закарпатець Іван Деркач із села Руське Мукачівського району. Іван дебютант на турнірі такого рівня. Його найбільше спортивне досягнення - перемога на «ЮНІОР СТРОНГМЕН - 2013». Конкуренцію нашим силачам складуть вже традиційно стронгмени зі Львова та Івано-Франківська.

В програмі змагань будуть традиційні вправи: перекидання колеса вагою 300 кг, «фермерська хода» з двома валізами по 133 кг, станова тяга, підняття важкої гантелі та колоди.

Також, як і минулі роки, глядачі теж зможуть прийняти участь у конкурсах з знаряддям легкої ваги.

Паралельно з багатирським турніром проходитиме і «Health Life Fest» - фестиваль здорового способу життя. Глядачі зможуть побачити показові виступи з силового фрістайлу на турніках і брусах, змагання з «стріт-ліфтингу» та танцювальне шоу.«Карпатська Ліга Сильних Людей» дякує всім хто надав допомогу у проведенні турніру, зокрема спонсорам «Адамс», «ТВІН», та «Еко». 

ПРОГРАМА

1. Показові виступи з силового фрістайлу на турніках та брусах
2. Показові виступи з рукопашного бою
3. Танцювальне шоу по Брейк-данс від колективу «Boogie Skills»
4. Змагання з «Стріт-ліфтингу» (віджимання на брусах та підтягування на турніку з максимальною додатковою вагою на один раз) в різних вагових категоріях.

Вправи

1. Колода на максимальну вагу (початкова вага 100 кг)
2. Станова тяга на максимальну вагу (початкова вага 330 кг)
3. Гантеля на максимум повторень за 60 с. (вага 85 кг або 65 кг)
4. ЕСТАФЕТА I: колесо (75 кг), «якір» (100 кг), наковальня (100 кг), міх (100 кг) і «ковбиця» на платформу висотою 120 см – час 90 с.
5. Утримання 10-ти цеглин (43 кг) на максим. час
6. Перенесення «валіз» (2 х 133 кг) на 20 м – час 60 с.
7. Перекидання колеса (300 кг) на максимум повторень за 90 с.

Конкурси для глядачів

• Колода 70 кг. На максимум повторень (час 60 с.)
• Утримання 10-ти цеглин 43 кг на максимальний час
• Валізи 2 х 100 кг. На відстань 20 метрів (час 60 с.)

Конкурс для дітей

«Кіндер стронгмен»

• 4-7 років: валізи по 3-4 кг.• 8-10 років: утримання у витягнутих руках на максимальний час

Місце та час проведення турніру: м.Ужгород, пл..Театральна (перед філармонією) початок о 14:00

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp