Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві усиновлять маленьке немовля

13 червня 2019 р., 18:00

Немовля, якого батьки залишили в лікарні усиновлять

Про це повідомили у Мукачівській міській раді, пише Depo.Закарпаття.

На черговому засіданні виконавчого комітету Мукачівської міської ради прийняте рішення "Про реєстрацію народження та влаштування дитини", яке дозволить допомогти маленькому хлопчику, який перші місяці свого життя провів в лікарняному закладі: зареєструвати його народження; виготовити для нього документи; надати статус, який дозволить забезпечити соціальний захист та безкоштовне утримання в обласному будинку дитини.

Враховуючи незаплановані вагітності, безвідповідальність окремих дорослих за долю тих, яким вони самі надали життя, розміщення на території міста пологового будинку та обласної дитячої лікарні, подібні рішення приймаються не вперше. У кожному випадку служба у справах дітей вживає всі можливості для того, щоб залишена батьками дитина не переходила із закладу в заклад, а одразу влаштовувалась до сімейного оточення. Одна з кандидаток в усиновлювачі, яка перебуває на обліку служби, вже виявила бажання усиновити малюка.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp