Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мирослав Бундаш увійшов до тренерського штабу ФК "Ужгород"

19 червня 2019 р., 18:25

Він буде помічником головного коуча Василя Варги

Опісля завершення аматорського чемпіонату України, за підсумками якого ФК «Ужгород» посів шосту сходинку і набрав 20 очок, у головній команді обласного центру відбулись суттєві кадрові зміни. Зокрема, у тренерському штабі. Спочатку у відставку подав головний коуч Мирослав Бабяк, якого змінив Василь Варга. А на посаду помічника новообраний тренер запросив іменитого футболіста, а нині коуча Мирослава Бундаша.

«Я погодився стати помічником головного тренера, позаяк Василя Івановича знаю давно. Ми разом і грали, і тренували. Плюс, хочеться спробувати свої сили у якості тренера у професійному футболі, де свого часу доводилось трошки пограти. Результат «Ужгорода» в аматорському чемпіонаті дуже невдалий. Відтак потрібно робити висновки і підсилювати кожну ланку. Ми ведемо перемовини як із закарпатськими футболістами, так і з представниками інших регіонів», – зауважив помічник головного тренера ФК «Ужгород» Мирослав Бундаш.

Нагадаємо, попередньо збори головна команда обласного центру розпочне 1-го липня, а вже 27-го на неї чекає дебютний календарний матч у Другій лізі, повідомляє Прес-служба ФК «Ужгород».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp