Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зловмисники від поліції не сховалися

25 червня 2019 р., 13:40

Працівники Свалявського відділення поліції встановили місцезнаходження безвісти зниклого 66-літнього пенсіонера та двох чоловіків, які розшукувались місцевим районним судом.

Працівники Свалявського відділення поліції встановили місцезнаходження 66-річного мешканця села Дусино. Про зникнення чоловіка до поліції із заявою звернулися його рідні. Поліцейські разом із родичами долучилися до пошуків пенсіонера. Телефону чоловік біля себе не мав. В результаті пошуків, безвісти зниклого відшукали в урочищі «Вершки» що у с. Дусино. Чоловік повідомив, що заблукав. Зараз пенсіонер вдома. Його життю та здоров’ю загроз нема.

Також у ході операції «Розшук» працівники кримінальної поліції відділення встановили місце перебування двох фігурантів кримінальних проваджень. 19-річний мешканець села Неліпино розшукувався за вчинення крадіжок скоєних на території району. Чоловіка доставили в суд. Інший розшукуваний 34-річний свалявець обвинувачується у спричиненні тілесних ушкоджень. Чоловік наразі перебуває у медзакладі в м.Берегово.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp