Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міжгірські школярі отримали перемогу на обласному етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Джура-2019"

4 липня 2019 р., 10:05

Школярі Міжгірщини перемогли у дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі "Джура-2019"

Команда з Міжгірщини «Патріот» готуватиметься до Всеукраїнських змаганнях за підтримки кандидата у народні депутати Василя Щура.

Попередній етап відбувся 15 травня. Саме тоді негровецькі «Патріоти» учергове довели свою перевагу спочатку на районному, а невдовзі і на обласному рівні. Хоча, поза увагою не залишається той факт, що юна команда вже брала участь у минулорічних змаганнях, де на обласному рівні школярі Негровецького НВК зайняли 1 місце, але якби не одне «але». Патріотичну гру перетворили у політичні ігри й невдоволені переможені написали апеляцію щодо не заслуженого 1 місця «Патріотів». Але кожна поразка несе за собою перемогу. Саме цього року учні з Міжгірщини повернулися за своїм титулом. У змаганнях взяли участь школярі 8 – 9 класів, з усіх районів краю: понад 170 джур, їхні вихованці і таборова старшина. На попередньому етапі було зареєстровано 13 команд, а на обласному рівні доводилося боротися із 18-тьма. За підтримки кандидата у народні депутати Василя Щура учні мали нагоду провести тиждень тренувань на військовому полігоні в Ужгороді. «Один з моїх пріоритетів - підтримка нашої молоді, яка вкотре доводить своє бажання перемагати, підкріплюючи його відповідними знаннями. Такі змагання загартовують волю і дух молодого покоління, розвивають його патріотизм», - зазначає Василь Щур.

На обласному рівні негровецькі «Патріоти» мали змогу повернути свій титул. Хоча попри надскладні завдання: стрільбу з АК-74, пневматичної зброї, подолання смуги перешкод, саперну підготовку, ком-анда з Міжгірщини перемогла. Що ж, нам залишається тільки побажати успіхів та перемоги на Всеукраїнських змаганнях, які відбудуться у Полтавській області.

Ольга ВАРГА, журналіст

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp