Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міста-побратими святкують (ФОТО)

5 липня 2019 р., 13:40

Уже 20 років разом

20-річчя партнерських стосунків і побратимства Ужгорода та словацького міста Міхаловце, яке відзначаємо в цьому році, обговорили напередодні керуюча справами виконкому Ужгородської міської ради Олена Макара, начальниця управління міжнародного співробітництва та інновацій Вікторія Тарахонич і заступник голови канцелярії міста Міхаловце Габріель Доріч, начальник організаційного відділу Наталія Сланінкова.

Наші міста поєднує тривала ефективна співпраця, так, втілено у життя проект «Енергореконструкція житлових будинків у містах Ужгород, Міхаловце та Дармштадт» за програмою Європейського Союзу TACIS, чимало творчих ініціатив було реалізовано нещодавно за програмою підтримки Норвезького фінансового механізму. Традиційною є співпраця у культурній, спортивній галузях, зокрема щороку депутати Ужгородської міської ради, працівники виконкому беруть участь у футбольному турнірі міст-побратимів на приз мера Міхаловце, творчі колективи Ужгорода є учасниками культурно-мистецьких заходів у цьому словацькому місті.


Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp