Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Децентралізація у краї оселиться на сторнках

5 липня 2019 р., 19:15

І, безперечно, увійде в історію

Незабаром світ побачить книга «Децентралізація по-закарпатськи», де буде описано всі аспекти реалізації відповідної реформи в області. Про це під час прес-конференції в Ужгороді розповів консультантз правових питань Закарпатського регіонального відділення Асоціації міст України Олег Лукша.

«Ми видамо цю книгу, аби всі знали на багато років вперед, що і як робила влада у рамках децентралізаційної реформи. Адже винною у такому провалі реформи є та вертикаль влади, яку треба скасувати, якщо виконається концепція реформи місцевого самоврядування», – зазначив Олег Лукша.

Експерт поінформував, що книга зафіксує такі моменти, як створення перспективного плану ОТГ в області, специфіка взаємин із чиновниками різних рівнів.

«Роль кожного буде висвітлена! До слова, інформація про таке видання вплинула на багатьох причетних, і вони швидко змінювали свою позицію», – додав він.

Катерина Ірха для 0312.ua


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp