Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Любителі мистецтва матимуть втіху

6 серпня 2019 р., 09:40

Відкриття виставки Івана Єфремовича Бондаренка, члена Об’єднання професійних художників Закарпаття, відбудеться 7 серпня о 16.00 год. у виставковому залі музею.

Народився митець 3 липня 1939 року в с. Слободище Ілінецького р-ну Вінницької області. Після закінчення школи працював у колгоспі різноробочим.

Із 1960 р. – завідувач сільського клубу, керівник художньої самодіяльності. У 1953 р. вступив до Вінницького інституту на факультет математики. Із 1964 до 1969 рр. навчався у Львівському політехнічному інституті на факультеті архітектури. Після закінчення інституту працював архітектором, головним архітектором проектів, керівником майстерні.

Із 1989 р. до 2012 р. – директор проектного інституту «Закарпатдіпромісто». Автор різноманітних архітектурних проектів в м. Ужгороді, Мукачеві та інших населених пунктах Закарпаття. Нагороджений грамотами, дипломами та медалями. За заслуги перед Українською православною церквою отримав диплом та орден Ікони Пресвятої Богородиці.

Член Національної спілки архітекторів України , член Об’єднання професійних художників Закарпаття. Багато років входив до складу художньої та містобудівної рад. Учасник багатьох виставок.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp