Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Підліток-екстремал "завис" на електроопорі після удару струмом (ВІДЕО)

6 серпня 2019 р., 10:38

Юнака доставили в реанімаційне відділення Южноукраїнської міської лікарні з важкими опіками.У Миколаївській області двоє підлітків залізли на електроопору високої напруги.

Одного з них вдарило електрострумом. Про це повідомляє ГУ ДСНС в області.

Так, 5 серпня о 16:20 за екстреним номером 101 надійшла інформація, що в селі Панкратове Арбузинського району сталася надзвичайна подія.

"Під час підйому двох підлітків на електроопору високої напруги, старший, наступивши на дріт, був вражений електрострумом. Втративши рівновагу, падаючи вниз, підліток зачепився ногою за металеву конструкцію. Молодший весь час до прибуття рятувальників і співробітників Миколаївобленерго перебував поруч з другом", - йдеться в повідомленні.

За допомогою автопідйомника і спеціального рятувального обладнання потерпілого підлітка спустили вниз і передали працівникам швидкої допомоги. Юнака доставили в реанімаційне відділення Южноукраїнської міської лікарні з важкими опіками.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp