Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські патрульні розшукали підлітка, який пішов в магазин і забув повернутися

25 липня 2020 р., 16:00

Повідомлення про зниклу дитину надійшло патрульним 24 липня, близько 23-ї години, повідомляє УПП в Закарпатській області

Прибувши на виклик на вулицю Шевченка, патрульні поспілкувалися із заявником та з’ясували, що надвечір його молодший брат пішов у магазин, і вже кілька годин відсутній. Родина хлопця надала його фото та повідомила, що такі випадки траплялися і раніше.

Опрацьовуючи виклик, патрульні поліцейські оглянули прилеглу територію і невдовзі виявили зниклого хлопчика неподалік. На щастя, з ним все було гаразд. При спілкуванні з патрульними хлопчик повідомив, що йде з дому саме через старшого брата-заявника, бо той його ображає. Інспектори заспокоїли дитину, дали з собою їжі та доставили додому. Із заявником патрульні провели профілактичну бесіду на предмет відповідальності та дотримання моральних норм у вихованні дитини.

Шановні батьки! Просимо ретельніше виконувати свої обов’язки та піклуватися про своїх дітей. Намагайтеся приділяти їм більше часу та уваги.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp