Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатцям - про захист права споживачів в Інтернеті!

20 серпня 2019 р., 12:50

У рамках правопросвітницького проекту Мінюсту «Я маю право!» розпочалася кампанія #CпоживачВМережі, присвячена захисту прав споживача при купівлі товарів та послуг онлайн.

Мешканці Закарпаття зможуть дізнатись з інформаційних матеріалів та від фахівців системи БПД про основні правила придбання товарів та замовлення послуг в Інтернеті, а саме: ✔ на що звернути увагу при виборі інтернет-магазину;  що потрібно з’ясувати перед покупкою, права споживачів онлайн послуг тощо.

Також, якщо у вас є питання щодо захисту прав споживачів у мережі, пишіть у коментарях, й експерти Директорат з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності підготують відповіді на них.

У випадку порушення ваших прав звертайтесь до найближчих центрів та бюро правової допомоги на Закарпатті, або телефонуйте за єдиним контакт-номером системи БПД 0800213103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів в Україні).












Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp