Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зеленський затвердив новий склад комісії з помилування

22 серпня 2019 р., 08:33

Головою комісії стане керівник апарату Офісу президента Олексій Дніпров, а його заступником - директор Української Гельсінської спілки Олександр Павличенко.

Президент Володимир Зеленський затвердив новий склад комісії при президентові з питань помилування на чолі з керівником апарату Офісу президента Олексієм Дніпровим. Відповідний указ №615 опубліковано на сайті глави держави в середу, 21 серпня.Зеленський також призначив заступниками голови комісії виконавчого директора Української Гельсінської спілки з прав людини Олександра Павличенка і заступника керівника департаменту з питань громадянства, помилування, державних нагород - керівника управління з питань помилування Офісу президента Івана Пуховця.До складу також увійшли виконавчий директор громадської організації Експертна центр з прав людини Юрій Бєлоусов, начальник адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби Олександр Крикушенко, заступник міністра юстиції - уповноважений у справах Європейського суду з прав людини Іван Ліщина, голова правління Міжнародної громадської організації Міжнародне товариство прав людини - Українська секція Андрій Сухоруков.Секретарем комісії затверджений головний консультант управління з питань помилування департаменту з питань громадянства, помилування, державних нагород офісу президента Олександр Марченко.Нагадаємо, що раніше Зеленський перепризначив свого представника в Раді.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp