Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Таїланді сталася серія вибухів

22 серпня 2019 р., 09:23

Три вибухові пристрої були прикріплені до ліній електропередач, один всередині банкомату, ще один поруч з продуктовим магазином.

У провінції Яла на півдні Таїланду в середу, 21 серпня, сталася серія вибухів, внаслідок чого, щонайменше, семеро людей отримали поранення. Про це повідомляє газета The Bangkok Post.

За даними місцевої влади, три вибухові пристрої були прикріплені до ліній електропередач у різних районах провінції. Крім того, один вибуховий пристрій був закладений всередині банкомату, ще один здетонував поряд з продуктовим магазином.Відзначається, що внаслідок вибухів постраждали троє дітей. Тайські служби безпеки шукають винуватців того, що сталося. Постраждалі доставлені в найближчу лікарню.За інформацією агентства Синьхуа, заступник прем'єр-міністра Таїланду Правит Вонгсуван заявив про відсутність зв'язку між тим, що сталося в Ялі і серією вибухів у Бангкоку 2 серпня.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp