Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Правоохоронці протягом минулої доби виявили 12 п'яних водіїв

27 серпня 2019 р., 09:15

Минулої доби закарпатські правоохоронці виявили 12 водіїв на підпитку

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Свалявському, Тячівському, Великоберезнянському, Рахівському, Хустському районах. Ще 6 п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У Великому Березному вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоцикл марки «Vірer», водій якого не мав захисного шолома. Керував ним молодий житель Львова, який приїхав на Закарпаття в гості. Мотоцикл взяв від місцевого товариша. Юнак був у стані алкогольного сп’яніння, не мав водійського посвідчення, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У присілку Вільхівчик на Тячівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2108», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не мав, від медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У Рахові удосвіта працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2109», який їхав по зустрічній смузі руху. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,75 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Сваляві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Оpel» іноземної реєстрації, який створив аварійну ситуацію. За кермом перебував житель села Стройне у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Солочин на Свалявщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2109», який робив незрозумілі маневри. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Випадок керування в стані алкогольного сп’яніння також задокументували поліцейські Хуста.

Ще 6 п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp