Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники розповіли про безпеку

27 серпня 2019 р., 17:10

Мукачівські рятувальники розповіли про правила безпеки

Спека та збільшення кількості пожеж змушують рятувальників Закарпаття посилювати роботу у напрямку їх запобігання та здійснювати спільно із зацікавленими установами та відомствами позапланові пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів краю.

27 серпня таке відпрацювання відбулось у м. Мукачево. Рятувальники роз’яснювали громадянам основні вимоги у період високої пожежної небезпеки та нагадували, що зараз треба бути вкрай обережними та уважними під час використання відкритого вогню. Особливу увагу звертали на забороні спалювання сухої рослинності чи сміття на полях, придворових територіях та городах.

Також громадянам розповідали про підготовку до опалювального періоду, зокрема, нагадували про вчасні заходи з підготовки до експлуатації пічного опалення та вправність у користування обігрівальними та іншими побутовими приладами.

Для наочного сприйняття працівники ДСНС вручали громадянам інформаційні листівки з правилами безпечного поводження у побуті та на вулиці.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp