Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді засідали транспортники (ФОТО)

6 вересня 2019 р., 11:40

6 вересня

Понад два десятки звернень розглянули днями на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту Ужгородської міської ради. Члени комісії підтримали пропозицію відділу транспорту про внесення змін у паспорт маршруту та розклади руху автобуса маршруту № 5 "пл. Корятовича – Залізничний вокзал" – замість вулиці Шумної він проїжджатиме через вулиці Івана Айвазовського, Івана Панькевича та Електрозаводську.
Комісія погодила і зміну схеми проїзду автобусного маршруту № 58 для виконання одного рейсу зранку о 8.00 год. від зупинки "Суд" через вул. Льва Толстого, пл. Шандора Петефі, вул. Швабську для перевезення школярів. До перевізника звернуться з проханням забезпечити виконання цього рейсу.
Погодили також взірець інформаційних табличок для розміщення розкладів руху на автобусних зупинках, який було надано відділом транспорту.
Члени комісії погодили і перекриття руху 14-15 вересня, під час святкування Дня Ужгорода, провулком 

Підгірним та вулицею Олександра Духновича (у напрямку з вул. Капітульної). Це необхідно для однієї з гастрономічних локацій, яка діятиме під час святкування Дня Ужгорода.
Декілька питань відклали для вивчення на місцях, під час виїзних засідань комісії. Зокрема, облаштування обмежувачів руху у дворі будинку № 55 на проспекті Свободи; щодо заборони проїзду на пішохідну зону позаду будинку 14 на вул. Оноківській; встановлення дорожніх знаків (рух вантажних автомобілів заборонено) на вул. Оноківській, 12; зміни організації дорожнього руху на перехресті вул. Климента Тімірязєва – об'їзна дорога; організації дорожнього руху на пл. Шандора Петефі для проїзду до готелю «Олд КОНТИНЕНТ». Додатково вивчатимуть і запровадження проєкту встановлення станцій зарядки для електромобілів.
Комісія відмовила в облаштуванні парковки за адресою вул. Собранецька, 25, у встановленні автоматичного шлагбаума на вул. Дмитра Снігурського, обмежувача руху на вул. Нововолодимирській, паркувального блокіратора біля під'їзду будинку № 31 по вул. Іштвана Сечені. Розглянули і відмовили в облаштуванні світлофорного об'єкта на перехресті вул. Івана Франка – Загорської, оскільки комісія погодила встановлення його на перехресті вулиць Загорської та Закарпатської. Також підтримали встановлення світлофорного об'єкта на перехресті Слов'янської набережної – вулиці Миколи Бобяка
Департаменту міського господарства міської ради доручили встановити обмежувачі руху (боларди) на вулиці Бориса Тлехаса, 79, 81, облаштувати автобусну зупинку на вул. 8-го Березня, 46, встановити дорожній знак «Стоянка заборонена» на вул. Олександра Митрака (зліва), дорожні знаки "Автобусна зупинка" на вул. Володимирській навпроти буд. 63а. Працівники департаменту мають також організувати демонтаж дерев'яної огорожі на вул. Тячівській – Августина Штефана.
Члени комісії визначили, що не заперечують щодо облаштування заїзду до власного будинку провулком Весняним з вулиці Академіка Корольова за умови, що ініціатори зроблять це за власний рахунок. Не заперечували і проти встановлення обмежувачів руху (болардів) у дворі будинку № 77 на вул. Івана Панькевича за умови погодження з усіма мешканцями будинку та за власний рахунок і погодили облаштування обмежувачів руху біля «Дюни» на вул. Вілмоша Ковача.
Комісія підтримала встановлення світлофорних об'єктів на перехрестях Слов'янської набережної – вулиці Миколи Бобяка і вулиць Загорської та Закарпатської.
Управлінню муніципальної варти на засіданні комісії рекомендували вивчити питання демонтажу паркувальних бар'єрів на вул. 8-го Березня, 20.
Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp