Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Християнська футбольна школа «Синай» готується до Чемпіонату України (ВІДЕО)

9 вересня 2019 р., 13:00

Вже 13 років готує молоде покоління до нових звершень християнська футбольна школа «Синай», засновником якої є священик Олександр Прожегач

І лише нещодавно повернувшись з турніру в Ужгороді, молоді футболісти вже вийшли на поле, щоб тренуватись в очікуванні нових змагань.

З Божою поміччю, як каже отець Олександр, 13 років тому була створена футбольна школа «Синай». Перша команда була зібрана з хлопців, які проходили катехизацію в його церкві, а далі до школи долучались і інші бажаючі. І вже давно перші учні школи перейшли до вищої лігі, та Олександр не покинув занять тренером. З його слів, головне не призові місця в результаті тренувань,а єдність, що досягається під час них.

Діти охоче відвідують спортивний майданчик. Посилено тренуються тричі на тиждень, намагаються не пропускати жодного тренування. Займаються як і загальними розвиваючими вправами, так і самим футболом.

Тримається «Синай»на плечах лише самого тренера та батьків, що приводять дітей на заняття. Спонсорів у клубу нема, мукачівські чиновникитакож особливої допомоги школі не надають, та Олександр не засмучується. Каже: головне, щоб діти були щасливі, а гроші знайдемо.

Та нажаль, тренувати дітей доводиться в польових умовах, постійного місця перебування у клубу нема. Наразі тренування проходить на базі гуртожитку Мукачівського кооперативного коледжу.

В серпні ФШ «Синай» брала участь в 7 міжнародному турнірі з футболу, і вже активно готуються до Чемпіонату України по футзалу, де збираються займати впевнене перше місце.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp