Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: працівники пологового будинку звернулися до голови ОДА

10 вересня 2019 р., 08:25

Аби той відмінив повторний конкурс

Колектив Ужгородського пологового будинку звернувся до міського голови та губернатора з вимогою зупинити рішення міськради про повторний конкурсВідповідні звернення опублікованні на сторінці у Феййсбуці комунального некомерційного підприємства «Ужгородський міський пологовий будинок».

{g}

На виконання рішення трудового колективу пологового будинку від 6 вересня ініціативною групою було подано колективні звернення до міського голови Богдана Андріїва та очільника Закарпатської ОДА Ігрора Бондаренка.Мера колектив просить зупинити як свавільне рішення Ужгородської міської ради від 5 вересня 2019 року про призначення повторного конкурсу шляхом накладання "ВЕТО", а губернатора - втрутись в ситуацію, відновити законність та припинити свавілля місцевих посадовців.Окрім того зазначено, що у випадку не виконання вимоги про накладення "ВЕТО" медичний колектив змушений буде провести акцію протесту під стінами міськради.Нагадуємо громадськості, 24 червня під тиском громадськості та враховуючи думку більшості трудового колективу медичного закладу конкурсна комісія міськради обрала більшістю голосів керівником пологового Вікторію Пантьо.Однак міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, не маючи відповідних повноважень, відхилив своїм скандальним розпорядженням подання конкурсної комісії від 16.07.2019 щодо призначення Пантьо В.А. на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Ужгородський міський пологовий будинок» і вніс проект рішення «Про проведення повторного конкурсу».

5 вересня 2019 року на сесії Ужгородської міської ради на виконаня вищезазначеного розпорядження Б.Андріїва було прийнято рішення "Про проведення повторного конкурсу", яким було скасовано результати конкурсу від 24 червня про обрання Вікторії Пантьо керівником пологового будинку та призначено проведення нового конкурсу.Опісля, 6 вересня, трудовий колектив даного медичного закладу на зборах вирішив направити до міського голови Ужгорода Б.Андріїва та очільника області І.Бондаренка колективне звернння з вимогою припинити свавілля міських посадовців, недопустити проведення незаконого нового конкурсу до вирішення Закарпатським окрудним адміністративним судом питання щодо законності відхилення міським головою результатів першого конкурсу від 24 червня. Крім того, медики додатково вирішили, що у випадку не виконання цієї вимоги колективу, останні змушені будуть провести акцію протесту під стінами міськради в середу 11 вересня.
Громадський правник Віталій Грегор

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp