Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді протестували проти суддівських рішень щодо відпускання наркоторговців і завітали на розмову до керівника ОДА (ВІДЕО)

25 вересня 2019 р., 13:25

Акцію протесту, зумовлену рішеннями суддів щодо відпускання під мізерні застави одразу кількох наркоторговців, провели під Ужгородським міськрайонним судом представники СПО "Карпатська Січ" та небайдужі ужгородці

Сьогодні зранку під стінами Ужгородського міськраойнного суду відбулася акція, зорганізована СПО "Карпатська Січ". Під час заходу "січовики" та містяни, що долучилися до заходу, висловили свої обурення й протест проти рішень суддів Віктора Малюка та Олега Придачука, котрі дозволили затриманим у ході спецоперації наркоторговцям виходити з-під варти під невеликі суми застав.

Як повідомив Закарпаття онлайн громадський правник Віталій Грегор, присутній на акції, після проведеного "антинаркотичного протесту" під стінами Ужгородського міськрайсуду його учасники з ГО "Карпатська Січ", обласної спілки АТО "Карпатська Земля" та ужгородської "Об'єднані війною", представники громадськості та небайдужі закарпатці пішли до голови Закарпатської ОДА Ігоря Бондаренка. За наслідками зустрічі було вирішено створити робочу групу із залученням представників громадськості та ветеранських спілок по протидії поширенню і пропагадні наркотичних та психотропних речовин. Також очільник області пообіцяв заслухати на завтрашній сесії облради обласного прокурора та полісмена Закарпаття. Опісля чого буде вирішено питання про зверненя до Вищої ради правосуддя із вимогою покарання посадових осіб, за рішенням яких були відпущенні під мізерні застави наркоторговці.

Відео за посиланням.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp