Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Доставимо вчасно або компенсуємо: «Нова Пошта» запустила послугу авіадоставки

11 жовтня 2019 р., 15:55

З 10 жовтня «Нова Пошта» запустила в комерційне використання нову послугу - «Авіадоставка»

Доплата до стандартних тарифів - 30 грн за кілограм. Нова послуга дозволяє забезпечувати доставку за добу між містами Заходу та Сходу України. Наприклад, якщо відправити посилку до 15:00 в мукачівському відділенні, її доставлять до відділення Маріуполя до 18:00 наступного дня, аналогічно - і, якщо відправляти по маршруту Запоріжжя-Самбір. Рейси виконуються за маршрутом Львів-Дніпро-Львів з понеділка по п'ятницю щотижня.

Доплативши 30 грн за кілограм, клієнт отримує гарантовану доставку на наступний день. Якщо компанія не встигне доставити вчасно, клієнт отримає компенсацію повної вартості доставки. Більш детальну інформацію про послугу можна подивитися тут. Замовити послугу авіадоставки посилок до 30 кг можна у відділеннях, відправка буде лише по буднях.

«Нова Пошта» постійно впроваджує інновації, щоб доставляти посилки надійно і швидко. Додавання авіатранспорту в процес доставки створює новий стандарт на ринку і забезпечує новий позитивний досвід для наших клієнтів », - коментує Олександр Бульба, директор «Нова Пошта».

На даний момент замовити послугу «Авіадоставка» можна у відділеннях 9 населених пунктів західної України (Львів, Мукачеве, Ужгород, Дрогобич, Мостиська, Новояворівськ, Самбір, Стрий та Червоноград) та 16 міст сходу і півдня країни (Дніпро, Запоріжжя, Кам'янське, Кременчук , Кривий Ріг, Кропивницький, Маріуполь, Миколаїв, Новомосковськ, Павлоград, Полтава, Сєвєродонецьк, Слов'янськ, Суми, Харків, Херсон). У планах «Нова Пошта» - розширювати географію авіадоставки.

Нагадаємо, 20 вересня 2019 року «Нова Пошта» відкрила у Львові свій третій інноваційний термінал. Він отримав назву ЛЕО - Легкість. Ефективність. Оператівність.

Довідка про компанію

Група «Нова Пошта» надає клієнтам - як бізнесу, так і приватним особам - повний спектр логістичних та пов'язаних з ними послуг. До Групи входять українські та зарубіжні компанії, в тому числі «Нова Пошта», «НП Логістик», «ПОСТ ФІНАНС» і «Нова Пошта Інтернешнл».

«Нова Пошта» - лідер логістичного ринку, який забезпечує легку доставку кожному клієнту - до відділення, почтомату, за адресою - і дозволяє тисячам підприємців створювати і розвивати бізнес не тільки в Україні, а й за кордоном. Мережа компанії налічує понад 5000 відділень по всій Україні, а кількість відправлень тільки за 2018 перевищила 174 млн. «НП Логістик» - компанія, що надає послуги фулфілмента: зберігання товару на складах, комплектацію і відправлення замовлень одержувачу. «ПОСТ ФІНАНС» - небанківська фінансова установа, завдяки якій клієнти компанії можуть здійснювати грошові перекази та операції з електронними грошима. «Нова Пошта Інтернешнл» розвиває міжнародну партнерську мережу, щоб надавати клієнтам послуги з експрес-доставки не тільки в Україні, а й за кордоном.

Група «Нова Пошта» працює з дотриманням всіх норм українського законодавства. За 2018 рік Група перерахувала до бюджету країни більше 3 млрд грн податків і зборів.

Детальніше про продукти та послуги на сайті. Контакти для ЗМІ.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp