Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі поранені троє українських військових

25 жовтня 2019 р., 20:37

Бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню

На Донбасі з початку поточної доби, 25 жовтня, в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) збройні формування Російської Федерації і її найманці дев'ять разів порушили режим припинення вогню, в результаті постраждали троє військовослужбовців. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр ООС.

Як повідомляється, противник обстріляв позиції українських підрозділів з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" противник здійснив п'ять обстрілів по позиціях збройних сил, а саме неподалік Новомихайловки, у Красногорівки, двічі поблизу Водяного, неподалік Лебединського.

Також районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ" російські окупаційні війська здійснили чотири обстрілу українських позицій: двічі поблизу Новозвановки, неподалік Хутора Вильного, у Луганського.

"Протягом поточної доби поранення отримали троэ військовослужбовців Об'єднаних сил. Один - в результаті обстрілу, двоє - в результаті підриву на встановленою раніше ворогом розтяжці, яку той залишив, відступаючи з певних позицій", - йдеться в повідомленні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp