Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

День на Донбасі: є загиблий і поранений

30 березня 2019 р., 09:01

З початку доби сепаратисти десять разів обстріляли позиції українських військових, сім раз застосувавши заборонене "Мінськом" озброєння.

Один український військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення в результаті обстрілу з боку незаконних збройних формувань на сході України в п'ятницю, 29 березня. Про це повідомляє прес-центр штабу Операції Об'єднаних сил (ООС).

"У результаті обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, двоє отримали поранення. Під час оборони підрозділи адекватною відповіддю змусили ворога припинити обстріли. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - йдеться у зведенні станом на 18:00 п'ятниці.Зазначається, що з початку поточної доби сепаратисти 10 раз порушили режим припинення вогню, сім раз застосувавши озброєння, заборонене мінськими домовленостями, випустивши 59 мін калібрів 120 і 82 мм.Зокрема, з мінометів 120-го калібру і станкових протитанкових гранатометів вони обстріляли позиції Об'єднаних сил біля Широкиного, зі станкових протитанкових гранатометів - у районі Лебединського Волноваського району Донецької області, з мінометів калібру 82 мм - у районі Водяного Новоазовського району Донецької області.Окрім того, зі стрілецької зброї були обстріляні позиції Об'єднаних сил біля Зайцевого Горлівської міськради Донецької області.Ще шість обстрілів припали на Попаснянський район Луганської області. Тричі, з мінометів 120-го і 82-го калібрів, озброєння бойової машини піхоти БМП-1 і автоматичних станкових гранатометів, сепаратисти обстріляли українські позиції в районі Троїцького і двічі, з мінометів калібру 120 мм і озброєння БМП, - у районі Новоолександрівки. З мінометів 82-го калібру і ручних протитанкових гранатометів були обстріляні позиції біля селища Золоте-4.Нагадаємо, протягом четверга, 28 березня, сепаратисти здійснили сім обстрілів, втрат серед українських військових не було.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp