Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка до смерті забила чоловіка

19 листопада 2019 р., 10:30

Ось такі жахи

У селі Грушово Тячівського району після побиття помер 54-річний чоловік. Поліція встановила, що до його смерті причетна його співмешканка, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпаття.Ввечері 17 листопада до чергової частини Тячівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Грушово на вулиці Туряниці без ознак життя виявлено тіло 54-річного місцевого жителя.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи відділу поліції. Як з’ясували правоохоронці, причиною смерті чоловіка стало нанесення йому тяжких тілесних ушкоджень.

В ході розслідування справи поліція встановила попередні обставини події. Під час сварки між цивільним подружжям виник конфлікт, в ході якого жінка дерев’яним держаком з мітли завдала тілесних ушкоджень своєму співмешканцю. Внаслідок отриманих травм 54-літній чоловік помер.
За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. 55-річній жінці вже повідомили про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp