Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Паралімпіада-2014: збірна України виграла ще 4 медалі в Сочі

16 березня 2014 р., 15:22

Збірна України в останній ігровий день на Паралімпійських іграх у Сочі виграла 4 медалі - 3 срібні і 1 бронзову. Змагання проходили 16 березня.

Нагороди в "скарбничку" української збірної принесли наші лижні гонщики. Юлія Батенкова і Олександра Кононова прийшли другою і третьою в заїзді стоячи на 5 км. Перемогу здобула росіянка Анна Міленіна.

Людмила Павленко виграла "срібло" в заїзді на 5 км сидячи. Випередила українку німкеня Андреа Ескау. "Бронза" дісталася Оксані Мастерс із США.

У 10-кілометровому заїзді сидячи у чоловіків перемога дісталася канадцеві Крісу Клеблю. Другим прийшов українець Максим Яровий, а третє місце посів росіянин Григорій Муригин.

Загальна кількість медалей збірної України зросла до 25: 5 золотих, 9 срібних і 11 бронзових. На третє місце в загальному заліку піднялися канадці, у яких 7 золотих нагород, 2 срібні та 7 бронзових. На другому місці залишилися німці з 9 золотими нагородами та 5 срібними і 1 бронзовою. А збірна Росії вже зібрала 30 золотих медалей, 28 срібних та 22 бронзові.

РБК-Україна



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp