Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Михайло Рівіс: Осучаснений спортзал ‒ для підвищення рівня фізичної активності школярів (ФОТО)

23 листопада 2019 р., 14:00

22 листопада у Бобовищенській загальносвітній школі І-ІІІ ст. Мукачівського району відбулося святкове дійство‒урочисте відкриття спортзалу.

На свято прибули перші керівники краю ‒голова облради Михайло Рівіс та голова ОДА Ігор Бондаренко, його перший заступник – Іван Дуран, голова постійної комісії облради з питань бюджету Василь Кошеля, директор департаменту освіти і науки ОДА Ганна Сопкова, голова Мукачівської райради Іван Михайло та його радник ‒ Віктор Дерев’яник.

Поважних гостей тут, як і годиться, зустріли хлібом-сіллю. Відтак разом із директором школи Галиною Касинець попрямували у спортзал, де на них чекали вдячні педагоги, батьки та щасливі школярі. Ще б! До їх послуг ‒ просторий сучасний зал, де створені всі умови для того, аби проводити спортивні заняття, змагання і просто відпочивати. На ці цілі, як зазначалось, було виділено майже 500 тисяч грн освітньої субвенції, 300 тис грн – із районного бюджету і 30 тисяч грн – із сільського, які пішли на виготовлення проектно-кошторисної документації.

Михайло Рівіс від імені всього депутатського корпусу краю та від себе особисто привітав учителів і школярів із незабутнім святом, побажав, щоб цей осучаснений спортзал став місцем фізичної підготовки для юнаків і дівчат у будь-який сезон, «де ви будете відпочивати, підвищувати свою вправність, майстерність, зміцнювати дух, розвивати жагу до змагань і перемог із різних видів спорту заради здорового та щасливого майбутнього на радість батькам і славу нашої України», ‒наголосив М.Рівіс, побажавши успіхів у навчанні, спортивних здобутків і найголовніше ‒ усім міцного здоров’я, добра, миру та щасливих прийдешніх новорічних свят.

У своєму вітальному слові Ігор Бондаренко зауважив, що спільними зусиллями влади, депутатів різних рівнів, учителів удалося подарувати юним жителям Бобовища сучасний спортзал, відзначив сумлінну працю будівельників і висловив упевненість у тому, що школярі своїми навчаннями, працею примножуватимуть добру славу України та рідної землі. І спортивних кубків, на які багата ця школа, більшатиме. «Адже Президент нашої держави, ‒далі вів промовець,‒ ставить питання про всебічний розвиток української молоді, її фізичне здоров’я і гарт. І влада краю допомагатиме і сприяти цьому», ‒ мовив очільник облдержадміністрації.

Директор школи Галина Касинець щиро подякувала всім за підтримку і допомогу у важливій для громади справі та відмітила, що свого часу тут навчалося чимало відомих земляків, серед яких ‒ у керівництві області Іван Петрович Дуран. Адже він неодноразово захищав честь школи у різноманітних навчальних заходах, багатьох спортивних змаганнях краю і є прикладом для наслідування.

Вдячні юні вихованці місцевої школи на знак подяки демонстрували цікаву концерну програму.

Виконавчий апарат облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp