Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівщину об’єднає мир

3 вересня 2014 р., 12:10

У районі незабаром відбудеться велопробіг.

3 вересня, за ініціативи голови Виноградівської районної державної адміністрації Віталія Любки відбулася нарада з підготовки до проведення районного велопробігу "Єднаймося заради миру!". У нараді взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Бажура, в.о. начальника відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації Ігор Вантюх, начальник відділу культури Василь Югас, представники правоохоронних органів.

- Навіть у надзвичайно складні моменти нашої історії українцям завжди вдавалося демонструвати єдність, виваженість та вміння чути один одного незважаючи на різні причини. Беручи до уваги ситуацію яка склалася у країні, виникла ідея нагадати нам всім про те, що наша сила у єдності.

Тому головна мета велопробігу який планується провести - заявити всім, що Україна єдина, цілісна і незалежна, - наголосив Віталій Любка. Під час наради обговорено організаційні питання, визначено час та маршрут пересування велосипедистів. Так, районний велопробіг "Єднаймося заради миру!" відбудеться у суботу, 6 вересня. Початок о 10 годині на площі Миру у Виноградові. Маршрут включатиме велопробіг із Виноградова до селища Вилок та розгортання великого державного прапора на футбольному полі у селищі Вилок.
Виноградівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp