Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники підсумували листопад (ФОТО)

3 грудня 2019 р., 14:30

3 грудня в Ужгороді, на базі Управління ДСНС України у Закарпатській області, відбулась нарада за результатами службової діяльності оперативно-рятувальної служби у листопаді поточного року

Головував на нараді начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області полковник служби цивільного захисту Роман Гудак, за участі керівного складу Управління та начальників структурних підрозділів області.

Присутні обговорили досягнення, статистику, стан реагування на надзвичайні події та ситуації в області, що виникали за звітний період, а також заходи, спрямовані на покращання виконання завдань за призначенням.

Як зауважили у своїх доповідях заступники начальника Управління ДСНС області за напрямками діяльності, впродовж листопада в регіоні сталося 73 пожежі. Це майже на половину менше, ніж за аналогічний період минулого року, коли було зафіксовано 137 пожеж.

Хоча в порівнянні зі статистикою впродовж цілого 2019-го року, то спостерігається невтішна тенденція до збільшення кількості пожеж. Так, з початку року в області вже їх виникло 2686, тоді як за аналогічний період минулого року було 1982.

Також, внаслідок вогняної стихії впродовж листопада, що минув, в області загинуло двоє осіб (проти восьми за листопад 2018 року).

Правда, попереду холодна пора, а, за правило, саме вона приносить найбільше трагічних випадків на пожежах. Отож особлива увага присутніх акцентувалася на вжитті дієвих заходів щодо попередження загибелі й травмування людей на пожежах взимку, а також наголошувалося на постійній готовності сил та засобів пожежно-рятувальних підрозділів області до дій за призначенням. Також серед пріоритетних завдань на грудень визначено: підготовку пожежної техніки до роботи в складних зимових умовах, перевірку готовності пунктів обігріву до прийому громадян і постійний контроль за станом проїзду автошляхами державного й міжнародного значення.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp