Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

АТО: З поля бою - до Харкова, потім - до Львова. А тепер - у Мукачеві (ВІДЕО)

4 вересня 2014 р., 13:26

На даний час у Мукачівському військовому госпіталі перебувають 16 військовослужбовців.

12-річний хлопець надіслав їм листа з малюнком. Поранених бійців у Мукачівському військовому шпиталі продовжують підтримувати волонтери, активісти, а тепер до цього списку додалися ще і діти. Здоров'я і залишатися живими - головне побажання небайдужого хлопця.

Уже більше 40 військових із зони АТО пройшли лікування в Мукачівському військовому госпіталі. Деякі з них дотепер лежать на лікарняних ліжках. Серед них не лише поранені, хворі, а й бійці із соматичними захворюваннями. Пацієнти небагатослівні, хоча за словами начальника госпіталю, зараз стан хворих значно покращився і з ними спілкуватися стало набагато легше. Віталій один із них, йому під Луганськом роздробило ногу. З поля бою до Харкова потім до Львова, тепер у Мукачеві проходить реабілітацію. Травма серйозна, про це Віталій знає. В іншій палаті лежить майор Збройних сил України Василь Зубанич. Його історія майже ідентична попередній. У шпиталі бійців намагаються забезпечити всім необхідним. Неабияку підтримку пораненим надають волонтери, активісти і навіть діти. 12-річний хлопець надіслав сміливим бійцям листа і малюнок від душі. Кінця війни поки не видно, каже начальник госпіталю, тож військовий медзаклад чи не щодня чекає поповнення. Мукачівський шпиталь готовий надати медичну допомогу п'ятдесятьом бійцям одночасно.

Mukachevo.net




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp