Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Пакистані суд засудив до страти колишнього президента

17 грудня 2019 р., 15:17

Первеза Мушаррафа звинуватили в призупиненні дії конституції і неправомірному введенні надзвичайного стану у 2007 році.

Спеціальний суд Пакистану засудив до смертної кари колишнього президента і військового лідера країни Первеза Мушаррафа. Про це повідомляє видання Dawnу вівторок, 17 грудня.

Вердикт було ухвалено судовою колегією з трьох суддів під головуванням глави Високого суду Пешавара Вакара Ахмада Сетха."Мушаррафа визнано винним відповідно до частини шостої статті Конституції Пакистану", - заявив під час засідання Сетх.Докладний вердикт буде оприлюднено протягом 48 годин.Раніше, 28 листопада, Високий суд Ісламабада постановив відкласти оголошення вироку Спеціальним судом після розгляду відповідної петиції, поданої МВС Пакистану, яке попросило відстрочку для повторного аналізу аргументів у справі. 19 листопада Спеціальний суд завершив судовий розгляд по справі від 2014 року про держзраду Мушаррафа і постановив, що вирок буде оголошено 28 листопада.Нагадаємо, звинувачення стосовно екс-президента Пакистану пов'язані з призупиненням ним дії конституції і введенням надзвичайного стану у 2007 році. Генерал Мушарраф займав пост президента з 2001 до 2008 року.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp