Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Михайло Рівіс вручив відзнаки облради достойним краянам (ФОТО)

21 грудня 2019 р., 13:00

У ході роботи 17 –ї сесії обласної ради її голова Михайло Рівіс оголосив приємні повідомлення.

Серед яких – про призначення на високу і відповідальну посаду Гетманенка Олексія Олександровича ‒першим заступником голови облдержадміністрації . Побажав йому подальших успіхів у праці на користь закарпатської громади.

Та, враховуючи хорошу традицію, яка склалася в облраді, відтак біля новорічної ялинки в атріумі будівлі облради привітав колег-депутатів, які відзначали дні народження у міжсесійний період. А це ‒ Кеменяш Олександр Михайлович, Мурга Валерій Іванович, Нусер Ернест Ернестович, Кіш Михайло Михайлович, Шимоня Володимир Янович, Москаль Геннадій Геннадійович. А ювілярам за цей період: Резешу Карлу Карловичу , який святкував 55 - річчя, Голубка Петру Петровичу ‒ 50- річчя, Станку Михайлу Івановичу ‒ 45- річчя, Каптолі Роману Івановичу та Герасимюку Сергію Олександровичу, які відмітили свої 35 - річчя‒Михайло Михайлович вручив відзнаки облради. Також були нагороджені й інші достойні краяни.

Так, за досягнення високих спортивних результатів, виявлені самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України Грамотою та цінним подарунком обласної ради нагороджено Богдану Лехман ‒ вихованку гандбольного клубу «Карпати», чемпіонку України та світу з армспорту, ученицю Ужгородської загальноосвітньої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради.

Також за вагомий внесок у розвиток територіальної громади, активну участь у громадському житті краю Грамотою обласної ради нагороджено: Павла Величка ‒ активіста Благодійного фонду «Подаруй дитині свято», помічника депутата Закарпатської обласної ради; Едуарда Воронича ‒хореографа, художнього керівника зразкового дитячого ансамблю «Тур’янська Долина».

За багаторічну сумлінну працю з надання правової допомоги і захисту прав громадян, високий професіоналізм та з нагоди Дня адвокатури Почесною грамотою обласної ради нагороджено: Назарія Павлія ‒депутата Хустської райради VІІ скликання , адвоката; Михайла Пристаю ‒ депутата Хустської райради VІ скликання, адвоката.

Виконавчий апарат облради

Схожі новини

Рівіс: «Всі учасники АТО будуть забезпечені земельними ділянками» (ФОТО)
Рівіс - про запровадження страхової медицини на Закарпатті
На розвиток Закарпаття ЄС ередбачається близько 80 мільйонів (ФОТО)
Рівіс: Для охорони, збереження і розвитку Карпат потрібна системна та комплексна державна політика, міжрегіональна співпраця
Самоврядці Закарпаття на Верховині вирішували пріоритетні завдання розвитку громад краю (ФОТО)
Рівіс – угорцям: «Бачу бажання співпраці, і що незабаром разом перерізатимемо стрічку для перших польотів» (ФОТО)
Михайло Рівіс зустрівся з головою Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергієм Комнатним (ФОТО)
На Закарпатті перебуває з офіційним візитом делегація округу Верхня Франконія Німеччини (ФОТО)
Михайло Рівіс: «На Солотвинський солерудник ЄС виділяє три млн євро, але Мінагрополітики…ніяк не дасть погодження» (ФОТО)
Рівіс: Обласна рада у співпраці із облдержадміністрацією зробить усе можливе для того, щоб Закарпаття процвітало

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp