Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Михайло Рівіс прийняв керівників шкільних парламентів Перечинщини

26 грудня 2019 р., 17:10

Сьогодні, 26 грудня цього року, голова облради Михайло Рівіс прийняв шкільних парламентарів Перечинського району

У зустрічі також узяли участь: заступник голови облради Петро Грицик, начальник відділу освіти, молоді та спорту Перечинської райдержадміністрації Владислав Цапик, завідувач районним методичним кабінетом Наталія Король, директор Перечинського будинку дитячої та юнацької творчості Богдана Сивохоп, педагог‒ організатор Порошківської ЗОШ І‒ІІІ ст. Ольга Сметанка, а також президент учнівського парламенту Вікторія Петрик і заступник президента ‒ Ліліана Король.

Михайло Рівіс найперше привітав від імені депутатів облради та від себе особисто юних парламентарів із Новим роком і Різдвом Христовим, подякував наставникам за самовіддану, сумлінну працю, які допомагають плекати талант і розвивати в дітях необхідність самостійно вирішувати проблеми. Та детально розповів про діяльність керівництва й депутатського корпусу обласної ради, про ухвалені ключові рішення для розвитку області та злагоджену співпрацю з виконавчої гілкою краю. «Депутати обласної ради 7-го скликання роблять усе для того, аби зберегти унікальність нашого краю,

передати вам чисте повітря, туристичну привабливість та його культурне різноманіття, мир і спокій на рідній землі»,‒наголосив М.Рівіс та додав, якщо юнаки і дівчата вибирають публічну сферу діяльності, то мають бути готовими приймати рішення і відповідати за них. Відтак дав вичерпні відповіді на всі поставлені юними парламентарями запитання.

Владислав Цапик подякував керівництву за теплий прийом, наголосив на тому, що юні парламентарі вчаться бачити проблеми та шукати рішення для них. Важливо ще й те, що старші навчають молодших. І це тішить.

Після зустрічі діти посиділи в кріслі голови облради, оглянули будівлю, сесійний зал, розмістились у депутатських кріслах і головуючого на сесії, постояли за трибуною і відчули себе державотворцями. І , звісно, покаталися на Патерностері, сфотографувалися на пам’ять із керівництвом облради. Повернулися додому не лише з гарними враженнями, а й подарунками.

Виконавчий апарат облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp