Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рівіс вручив Гісему найвищу нагороду (ФОТО)

27 грудня 2019 р., 10:50

Вяора, 26 грудня.

26 грудня голова облради Михайло Рівіс та голова постійної комісії облради з питань бюджету Василь Кошеля завітали до генерального директора корпорації «Закарпатсадвинпром», депутата обласної ради кількох попередніх скликань з приємною місією.

Посадовці найперше привітали Володимира Васильовича з ювілейним днем народження, яке відзначав недавно, з прийдешнім Новим, 2020 роком та Різдвом Христовим, побажали міцного здоров»я та творчого довголіття. Відтак М.Рівіс урочисто вручив В.Гісему спільну відзнаку обласної ради та обласної державної адміністрації – нагрудний знак «За розвиток Закарпаття» та подякував знаному краянину за особистий внесок у соціально-економічний розвиток Закарпаття, формування позитивного іміджу області та багаторічну сумлінну працю, відмітив його високий професіоналізм, активну громадянську позицію та любов до рідної землі.

Володимир Васильович зі свого боку подякував керівництву області за увагу до нього та зазначив, до ця відзнака поповнить скриньку інших відзнак, де ясніє орден «Слава на вірність Вітчизні» ІІІ ступеня, Грамота Верховної Ради України, Почесна Грамота Кабінету Міністрів України та ін. «Ця нагорода близька тим, що зворушила спогад про роботу у депутатському корпусі обласної ради , куди я обирався тричі».


Виконавчий апарат облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp