Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Молода закарпатка потребує допомоги

8 січня 2020 р., 18:30

28 річна закарпатка Марія Нестерчук бореться зі страшним захворюванням.

Рік тому лікарі діагнозували дівчині аневризматичне розширення аорти на рівні синусів Вальсави до 4.7 мм, також у неї виявлено синдром Морфана. Дівчина кругла сирота. З 13-ти років проживає з сестрою. Три роки тому від тієї ж хвороби на той світ пішов її батько.

Марія проходила обстеження в Ужгороді, Києві та Львові. Багато процедур, УЗД, КТ,консультацій і ,нарешті, знайшовся професор, який може прооперувати дівчину. Операція Devida., яка збереже її рідні клапани сердечні, імплант самої аорти дасть шанс на життя.

«Три роки тому такого шансу не було в мого батька, і його не стало, аорта розшарувалась і Київ його не встиг врятувати. Так, як це пішло генетично, я під великим ризиком. Я не хочу такої долі. Я хочу жити. Мені є для кого прожити це життя, я мама 7 річного хлопчика, якому я потрібна. Я з 13 років проживала з сестрою, моя мама померла, я знаю як це важко жити без батьків, я не хочу такої долі своєму синочку. Я готова на цю складну операцію, витримати, цю довгу реабілітацію пережити. Я прошу шанс вижити і бути здоровою , - пише Марія в Фейсбук. Вартість мого рятування 90 000 тис. грн. Це без реабілітації, яка триває 5-7 тижнів. Цих коштів я наразі не маю. Це дуже велика сума для мене . Тому я прошу Вас, якщо буде змога допомогти мені врятувати моє життя. Дати шанс працювати, радіти, та жити повноцінним життям. На превеликий жаль, іноді людські життя оцінюється в такі великі кошти».

Для всіх тих, хто має можливість допомогти, Марія надає номер карти: 4149499138005101
Нестерчук Марія Василівна.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp