Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як Тячівщина до зими готується?

5 вересня 2014 р., 21:23

Про це говорили на сьогоднішній нараді.

Сьогодні, 5 вересня, відбулась нарада під керівництвом голови Тячівської районної державної адміністрації Петра Голубки щодо підготовки господарського комплексу та установ бюджетної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років.

У роботі наради також взяв участь заступник голови державної адміністрації Василь Каганець, керівники житлово-комунальних господарств, бюджетних установ району та структурних підрозділів райдержадміністрації.

Головним питанням на нарді було обговорено прогнозоване зменшення споживання енергоносіїв до кінця року так званих лімітів. постановою Кабінету Міністрів України від 9 липня 2014 року передбачено скорочення лімітів споживання природного газу для всіх категорій споживачів, крім населення, – для бюджетних споживачів на 10%, для підприємств ТКЕ та промисловості – на 30%.

Начальник Тячівського РЕМ Ігор Іванчишин ознайомив присутніх з умовами обмеження населення в постачанні електроенергії. І зокрема забезпечення заходів життєдіяльності важливих об’єктів. Ситуацію щодо поставки блакитного палива в район в сьогоднішніх умовах і проведення подальших робіт з газифікації району обговорено з начальником Тячівської філії ПАТ «Закарпатгаз» Володимиром Поляковим.

Очільник району Петро Голубка наголосив, що зважаючи на ситуацію, яка склалась із постачанням в Україну природного газу з Російської Федерації потрібно максимально акцентувати увагу на альтернативні джерела енергії, зокрема переходу на тверде паливо. Відтак поцікавився у представників бюджетних організацій, зокрема освіти, медицини, культури та ін.. щодо ситуації із заготівлею дров та вугілля. Наразі дана робота проводиться згідно доведених показників і термінів їх виконання.

Петро Петрович наголосив присутнім щодо важливості інформування населення та проведення роз’яснювальної роботи в умовах вимушеної економії і, у зв’язку з цим, забезпечення пільг та субсидій для вразливої категорії громадян, - повідомляє прес-служба Тячівської райдержадміністрації.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp