Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські освітяни стали переможцями Всеукраїнської спартакіади (ФОТО)

16 січня 2020 р., 12:50

Завершилися змагання III Всеукраїнської спартакіади серед членів Профспілки працівників освіти і науки України, в якій взяли участь освітяни усіх областей та міста Києва.

За результатами спартакіади І місце в загальнокомандному заліку зайняла Закарпатська обласна організація профспілки працівників освіти і науки (голова Тетяна Повханич). Найбільш успішно наші спортсмени виступили у змаганнях з волейболу, де зайняли ІІ командне місце (капітан команди Василь Іванко). Крім того, вони були четвертими у шахах, п’ятими – у змаганнях з настільного тенісу та плавання тощо.

Успішно виступили освітяни Закарпаття і у складі збірної команди Профспілки працівників освіти і науки України у місті Варна (Республіка Болгарія) на XV Міжнародних змаганнях вчителів. У змаганнях з настільного тенісу вчитель з Виноградівського району Золтан Сіладі став чемпіоном змагань серед команд та бронзовим призером в індивідуальному турнірі. Керівник шахового гуртка Будинку школярів міста Мукачева Андрій Вачиля був нагороджений золотою медаллю за перемогу в індивідуальних змаганнях з шахів та срібною - за друге місце серед команд в цьому виді спорту. Друге місце у змаганнях з плавання зайняв директор Берегівської ЗОШ І-ІІІ ступеня №5 Олександр Фатула. Крім того, разом із своєю колегою по команді - Алісою Кочемба - вчителькою з Ужгорода – вони стали бронзовими призерами комбінованої естафети з плавання.

Підсумки Всеукраїнської галузевої спартакіади підбито на засіданні Президії ЦК профспілки працівників освіти і науки України. За перемогу у загальнокомандному заліку голова Профспілки працівників освіти і науки України Георгій Труханов вручив красень-кубок голові Закарпатської обласної організації галузевої профспілки Тетяні Повханич.

На фото: Голова ЦК Профспілки працівників освіти і науки України Георгій Труханов вручає красень-кубок за перемогу у Всеукраїнській галузевій спартакіаді голові Закарпатської обласної профспілкової організації Тетяні Повханич (праворуч).


Сергій Баранчиков











Прес-центр Закарпатської облпрофради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp