Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті зупиняють заборонений бізнес (ФОТО)

16 січня 2020 р., 17:40

Працівники Управління стратегічних розслідувань Закарпатської області, спільно з поліцейськими Закарпаття, виявили факт організації грального бізнесу в місті Мукачево.

Триває огляд приміщення та вилучення комп’ютерного обладнання

15 січня співробітники Управління стратегічних розслідувань, разом із працівниками ГУНП в Закарпатській області, Мукачівського відділу поліції, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури виявили факт функціонування грального закладу.

У одній із будівель по вулиці Зеленій в місті Мукачево правоохоронці проводять огляд приміщення та перевірку наявної техніки. Наразі вилучено 18 комп’ютерів та моніторів. Діяльність закладу припинено.

У справі визначена попередня правова кваліфікація – за статтею 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом).

Поліція закликає усіх громадян, які мають будь-яку інформацію про можливе функціонування підпільних гральних закладів, повідомляти про це на лінію «102».

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp