Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті водій вантажівки ЗІЛ спричинив ДТП на переїзді

27 січня 2020 р., 16:20

Інформація для ЗМІ!

Сьогодні, 27 січня, близько полудня на залізничному переїзді 110 км перегону Буштино – Тячево Ужгородської дирекції залізничних перевезень водій вантажного автомобіля ЗІЛ спровокував аварію із пасажирським поїздом № 14 сполученням Київ – Солотвино. Внаслідок ДТП постраждало три особи, що перебували у вантажівці, з них дві зазнали смертельних травм. Працівники локомотивної бригади та пасажири поїзда не постраждали. На період ліквідації наслідків ДТП залізничники оперативно організували автотранспорт для доставки пасажирів поїзда зі ст. Буштино до ст. Солотвино та зі ст. Солотвино, Тересва і Тячево до ст. Буштино.


За попередніми висновками експертної комісії, вини залізниці нема. Аварія на переїзді сталася внаслідок грубого порушення водієм вантажівки правил дорожнього руху. Знехтувавши попередженням звукової та світлової сигналізації, він виїхав на колію та спричинив зіткнення з поїздом. Розслідування обставин та причин аварії триває.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp