Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Мої думки тихі» покажуть у Мукачеві та Хусті

3 лютого 2020 р., 12:50

6 лютого в Мукачеві та Хусті виходить у прокат комедія «Мої думки тихі» ужгородського режисера Антоніо Лукіча з Ірмою Вітовською та Андрієм Лідаговським у головних ролях.

Фільм розповідає про стосунки різних поколінь та має присвяту мамам, тому глядачів запрошують підтримати флешмоб #зводимамувкіно.

За сюжетом, зазнавши безліч невдач в роботі та особистому житті, молодий звукорежисер із Києва Вадим отримує шанс розпочати все спочатку. Просте завдання – записати голоси закарпатських тварин – може стати його шансом назавжди залишити «незручну Україну» та вирушити в «привабливу Канаду». Подалі від проблем. Однак все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі виявляється найменш підхожа для цього людина – мама Вадима.

Зйомки фільму проходили на Закарпатті та в Карпатах, деякі сцени було відзнято в Києві. Епізодичні ролі в комедії зіграли закарпатці Роланд Мішко та Тетяна Шавкова, а також актори проєкту “Наша файта” Мирослав Качур і Павло Мандзич.

Комедія “Мої думки тихі” вийшла в широкий прокат 16 січня, та вже зібрала понад 7 мільйонів 199 тисяч гривень, в кінотеатрах її подивилися понад 76 тисяч глядачів.

Також закарпатські актори, які виконали епізодичні ролі у фільми, особисто представлять "Мої думки тихі" глядачам.Дата та час презентації будуть опубліковані згодом на офіційній стрінці фільма у фейсбуці

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp