Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття збагатили ліси

10 вересня 2014 р., 12:02

Вони поповнили казну краю на 23 мільйони.

За 8 місяців 2014 року від закарпатських суб’єктів господарювання до державного та місцевих бюджетів надійшло понад 23 млн. 48 тис. грн. збору за спеціальне використання лісових ресурсів.У відповідному періоді минулого року надійшло на 8 млн. 317 тис. грн. менше, а саме – 14 млн. 731 тис. грн.Фахівці відомства також відзначають значне збільшення сплати «лісового збору» у серпні поточного року – його надійшло понад 6 млн. 975 тис. грн., коли у 8 місяці минулого року – понад 4 млн. 251 тис. грн.

Нагадаємо, що об’єктом оподаткування збором є деревина заготовлена в порядку рубок, а також під час поліпшення якісного складу лісів, розчищення лісових ділянок, другорядні лісові матеріали (пні, кора), та побічні лісові користування: заготівля сіна, випасання худоби, заготівля горіхів, грибів, ягід тощо.Довідково: порядок сплати збору за спеціальне використання лісових ресурсів регламентується розділом XVII Податкового кодексу України.
Інформаційно-комунікаційний відділГоловного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp