Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Михайло Рівіс: На час карантину ми започаткували проведення засідань у режимі онлайн

24 березня 2020 р., 17:15

Так, сьогодні у такому форматі відбулося засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Закарпатської обласної ради.

Забігаючи наперед скажу, що всі члени Координаційної ради – керівники районних рад, міські та селищні голови, активно долучилися до роботи засідання, ставили низку запитань по суті, ділилися своїми напрацюваннями у громадах, проблемами, тривогами.

Звісно, наше завдання – не допустити поширення вірусу на території краю. Адже через наш край із країн Європи пройшла величезна кількість співвітчизників, які повертались додому із заробітків, навчань, подорожей.

Приємно було почути від членів Координаційної ради, що вони, наслідуючи приклад обласної ради, яка виділила на боротьбу з пандемією понад 153 млн грн, провели на місцях позачергові сесії і також виділили з місцевих бюджетів кошти на ці цілі. Серед них - Великоберезнянська та Свалявська райради, Іршавська міська рада та багато ін.

Взяли керівники місцевого самоврядування краю на озброєння і нинішню ініціативу обласної роботи та в онлайн-режимі невідкладно провели такі ж засідання на місцях, де обговорили питання чіткого дотримання самоізоляції осіб, які приїхали із-за кордону, допомогу одиноким громадянам похилого віку, довіз медиків і держслужбовців на робочі місця тощо.

Отже, ми до загроз готуємось спільно, головне – не панікувати та відповідально ставитися як до свого здоров’я, так і до здоров’я того, хто поруч.

Це була справді ділова і водночас щира розмова, за що я дякую членам Координаційної ради.

Такі зустрічі в онлайн-режимі ми проводитимемо систематично, до завершення епідемії.


Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp