Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Грузії посилили карантин

17 квітня 2020 р., 08:41

До 21 квітня заборонено пересуватися на власних автомобілях і перебувати в приміщеннях без маски. Штрафи за порушення - до 130 тисяч у гривневому еквіваленті.

У Грузії уряд вирішив посилити карантин у зв'язку зі зростанням захворюваності на коронавірус. Про це повідомляє Супутник-Грузія в четвер, 16 квітня.У країні до 21 квітня повністю заборонять пересування на легкових автомобілях. Радник прем'єр-міністра Грузії Іраклій Чіковані заявив, що заборона почне діяти з 17 квітня. При цьому обмеження не торкнеться перевезення вантажів і машин дистрибуції."Незважаючи на заклики лікарів залишатися вдома рух залишається дуже інтенсивним, а сьогодні у світі немає іншого методу боротьби з коронавірусом, як соціальна дистанція. Тому уряд ще раз настійно просить залишатися вдома і з цією метою приймає рішення посилити заходи. З 17 квітня з 12:00 до кінця дії надзвичайного стану 21 квітня вводиться повна заборона на пересування легкових автомобілів", - сказав Чіковані.В рамках карантинних заходів також стає обов'язковим носіння медмасок у закритих місцях. За порушення цього режиму загрожує штраф у 15 тисяч ларі (майже 130 тисяч гривень).Нагадаємо, що Японія вводить режим НС по всій країні через пандемію. Влада ввела режим НС по всій країні, щоб знизити потоки людей на "золотий тиждень" - період свят наприкінці квітня - початку травня.А в Швейцарії карантин зніматимуть у три етапи. Перший етап планують оголосити в кінці квітня, а третій, коли відкриються заклади громадського харчування, буде можливий не раніше червня.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp