Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У США сумніваються, що Ірану вдалося успішно запустити військовий супутник

22 квітня 2020 р., 23:16

Міністерство оборони США висловило сумніви у зв'язку із заявами Тегерана про успішний запуск військового супутника

Про це заявив під час брифінгу в середу віцеголова Об'єднаного комітету начальників штабів ЗС США генерал Джон Гайтен, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Потрібно ще трохи часу, щоби дати оцінку, чи був здійснений вихід у космос", - прокоментував американський генерал заяву іранської сторони.

Він зазначив, що вже наступного дня може дати повну оцінку та сказати, "що саме відбулося, і чи було це успішним або ж ні". Гайтен також зазначив, що його сумніви ґрунтуються на розвідувальній інформації, яка поки не розголошується.

Водночас він визнав, що ракета подолала велику відстань. У цьому зв'язку генерал назвав відновлення ракетних випробувань Іраном "ворожими діями", які загрожують як регіону, так і світу в цілому.

Як повідомлялося, Іранський Корпус вартових ісламської революції (КВІР) у середу заявив про успішний запуск свого першого військового супутника Noor на орбіту Землі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp