Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вийшов у світ перший номер періодичного видання «Ужгородської Федерації Єдиноборств»

12 вересня 2014 р., 17:50

У ньому можна дізнатись про життя громадської організації.

У цьому випуску газети можна дізнатись, що до цієї громадської організації входять молоді ініціативні й активні люди, спортсмени й ті, кому небайдуже майбутнє свого міста, рідного краю. Учасники федерації піклуються про ужгородців та намагаються допомогти їм у різних сферах життя. 

Євген Молнар, президент ГО «УФЄ» розповів про бачення майбутнього свого міста, в яких пріоритетних напрямках рухається і розвивається організація, чим саме допомагає пересічним ужгородцям, заради чого була створена та багато іншого. 

У першому номері газети дізнайтесь, що таке новий спортивний рух Street Workout, чому бути здоровим сьогодні модно, які вправи виконують учасники руху, а також про підтримку Street Workout Ужгородською федерацією єдиноборств і практичні результати такої співпраці — встановлення спортмайданчику на території шостого училища. 

Читайте про молоду команду громадської організації, прагнення та життєву позицію кожного з них: Молнар Євген, Корпанець Юлія, Жулинський Андрій, Щербей Анатолій та Щербей Євген. Всіх їх об'єднує прагнення побудувати нову країну, орієнтовану на європейські цінності. 

Дізнайтесь про спортивну подію, організовану Ужгородською Федерацією Єдиноборств — спартакіаду у смт. Середнє, Ужгородського р-ну, Закарпатської області. Спартакіада покликана популяризувати здоровий спосіб життя і викликала чималий інтерес серед місцевих спортсменів, а також учасників із інших сіл. Були проведені силові змагання серед місцевої молоді, а також показові виступи спортсменів із Федерації Єдиноборств та Street Workout. 

Також дізнайтесь про допомогу учасників Ужгородської федерації єдиноборств у довгоочікуваній ліквідації сміттєзвалища у мікрорайоні “Радванка” у м. Ужгород. З цього приводу Євген Молнар, президент ГО УФЄ вкотре нагадує: “Ми з радістю будемо розглядати звернення і прохання всіх громадян і допомагати їм у вирішенні різних проблем”.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp